Wie zijn we?

U kan in ons medisch centrum terecht voor een waaier aan medische en esthetische behandelingen, allemaal uitgevoerd door vakspecialisten. Hierdoor bent u gewaarborgd van een veilig en goed resultaat. In een medisch- esthetisch centrum zijn alle behandelingen gericht op kwaliteitverbetering, herstel en genezing. En uiteraard ligt de nadruk op de te behalen resultaten. 

Gespecialiseerde arts
www.ordederartsen.be

Fabiolaplein 11
8670 Oostduinkerke/Koksijde

Tel. +32(0) 58 51 56 99
info@belangemedical.be

Zijn interesse in esthetische geneeskunde leidde tot het volgen van talrijke workshops en esthetische congressen in binnen- en buitenland. Ook volgde hij opleiding voor gespecialiseerde laser behandelingen. Hij blijft zich continu bijscholen om steeds de nieuwste technieken te kunnen aanbieden.

Catharine Windels

Fabiolaplein 11
8670 Oostduinkerke/Koksijde

Tel. +32(0) 58 51 56 99
Mobile +32(0) 477 26 90 56
info@belangemedical.be

Ze is begaan met het algemeen management en uw tevredenheid vanaf het moment van uw afspraak tot u enthousiast buiten gaat.
Zij volgde o.a. de volledige “Medische basisopleiding” aan het Faché Instituut voor orthomoleculaire Wetenschappen en bezoekt regelmatig medische congressen om alle patiënten de nodige informatie te kunnen bieden over de beste methoden.

Catharine Windels en het gespecialiseerde team met arts dragen kwaliteit en zorg hoog in het vaandel. Iedere klant is uniek, en voor u is alleen het beste goed genoeg. Vandaar dat wij enkel wensen te werken met kwaliteitsproducten die allemaal dermatologisch getest zijn en uitmunten in hun resultaat!