Human Placenta Therapy

Allereerst gaat dit artikel over spannende nieuwe onderzoeken die ons kunnen helpen een langer en productiever leven te leiden terwijl je geniet van meer vitaliteit en gezondheid, iets dat een groot voordeel is als je ouder wordt.

Elkeen is zeer enthousiast na deze baxter kuur te hebben gedaan want ze zullen je leven nieuwe energie geven, stimulans en nog veel meer evenals een stralende jonge huid, face en body!

Waar ik het meest enthousiast over ben, is dat het  leven op zoveel manieren veranderd, die ik me niet voor had kunnen stellen. Het gaat erover hoe je elke cel in je lichaam kunt revitaliseren!

Langere telomeren creëren jongere cellen

Telomeren zijn de stukjes DNA aan het einde van elk chromosoom. Je hebt ze in elke cel van je lichaam. En hoe korter ze worden, hoe ouder jij eruitziet en hoe minder vitaal jij je voelt.

Wanneer je voorkomt dat ze korter worden, of ze langer maakt, heb je de mogelijkheid om je lichaam te programmeren om jongere cellen te creëren.

Telomeren hebben de mogelijkheid om een signaal af te geven en te communiceren met het DNA in het centrum, of nucleus (kern), van elke cel. En de lengte van je telomeren bepaalt wat voor soort signaal of commando naar elke cel gaat.

Zoals jij je wellicht kunt herinneren van de biologieles op de middelbare school, zullen je cellen altijd sterven en zich reproduceren. Maar het is de telomeer die bepaalt hoe de nieuwe cellen eruit zien.

Korte telomeren vertellen je cellen om oudere, zieke en versleten cellen te produceren. Langere telomeren vertellen je cellen om jongere, meer levendige cellen te produceren.

Telomeren zijn echt de “hoofdschakelaars” die bepalen hoe oud jij eruitziet en jij je voelt.

Telomeren zijn het antwoord voor verjonging!

Ik heb de laatste drie jaar gespendeerd aan het verfijnen van de technieken om mezelf te helpen, door mijn kracht, sterkte en mentale helderheid te herstellen en mijn overweldigende gevoel van optimisme weer terug te vinden. Ik heb het gedaan en het maakt het leven nog leuker dan dat zelfs ik dacht dat het zou kunnen zijn.

Het kostte me 3 jaar om dit uit te zoeken en jij kunt het in veel minder tijd doen!

Terwijl ik richting de 55 ga, betekent het dat ik mensen van in de twintig makkelijk kan bijhouden En ik kan je vertellen, dat voelt geweldig. Niet omdat ik met iedereen de concurrentie aanga, maar omdat ik me levendiger, energieker en gelukkiger voel dan dat ik ooit in mijn leven ben geweest.

Zelfs als ik terug kon gaan naar het midden van de jaren 80, toen ik in de 20 was, zou ik dat niet doen. Het leven dat ik nu heb, is zo veel spannender en energetisch beter.

Wat ga jij doen met zoveel energie?

Dit is iets wat je zelf kunt ervaren, wij zullen je alles leren over deze diepgaande regenererende therapy. Vraag ernaar reeds bij je eerste consult/afspraak bij onze gespecialiseerde arts!

Biologische leeftijd versus chronologische leeftijd

De biologische leeftijd is de ECHTE leeftijd van je cellen, en het is de enige betrouwbare manier om werkelijk te weten hoeveel energie, kracht en mogelijkheden jij hebt om mee te werken.

Als voorbeeld, je kunt net als ik 55 jaar oud zijn, maar als je net zo’n stressvol leven hebt gehad als ik, kan de biologische leeftijd van je hart, de hersenen en longen “ouder” zijn dan 55.  Dit betekent dat je VEEL MINDER energie, immuniteit en denkkracht hebt dan iemand anders van jouw leeftijd; ook kan het de kwaliteit van je leven verminderen! Dus technisch gezien ben je biologisch ouder dan je chronologische leeftijd!

Het terugdraaien van dit proces is mogelijk

Maar dit werkt ook in omgekeerde richting.
Je kunt 62 zijn, maar de longcapaciteit hebben van een 40-jarige.
In dat geval kun je de hele wereld aan.

Je zult het uithoudingsvermogen en de focus hebben van iemand die tientallen jaren jonger is en je zult je vitaler voelen en veel meer energie hebben.
Als je meer wilt weten over hoe jij jouw lichaam kunt verjongen en de effecten van veroudering kunt terugdraaien?? Vraag informatie NU!