Ant-Aging Baxter Therapy

Integrale verjongingskuur

De kuur is samengesteld uit zeer actieve anti-aging componenten en wordt door middel van een baxterkuur behandeling toegepast onder begeleiding van onze arts.

Bij BelAnge leggen wij ons niet neer bij het spreekwoord “ouderdom komt met gebreken” vandaar introduceren wij deze revolutionaire anti-aging kuur. De samenstelling, preparaten zijn ontwikkeld om het natuurlijke verouderingsproces van de lichaamscellen zoveel mogelijk af te remmen. De preparaten bevatten onder andere hoge vitamine percentages alsook componenten die een heel sterk regenererende werking op de lichaamscellen hebben, welke na uw 40ste niet meer voldoende door ons lichaam worden aangemaakt. Dergelijke kuren worden reeds wereldwijd in VIP-selection kringen toegepast. Reeds vele beroemdheden en ‘gewone’ mensen gingen u voor en maken gebruik van deze verjongingskuur. Omdat de kuur ook een positief effect heeft bij reumatische klachten, wordt de kuur vaak gecombineerd met een reuma-kuur. Tevens heeft de kuur een positief effect op kinderen met een vertraagde ontwikkeling. Zeer effectief bij CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom), fibromyalgie en burn-out. De kuur wordt ook ingezet voor een herstelbehandeling na chemotherapy.

De (ook geriatrische) anti-aging kuur is een combinatie van 3 onderdelen:

  • een wekelijkse baxter (20 min.)
  • medische begeleiding
  • therapie om het lichaam fit te houden (o.a. FarInfraRed therapy, gezonde voedingsadvies….en levenshygiëne)

Voorafgaand aan de kuur ondergaat u een medisch onderzoek en zal er een bloedafname gebeuren (NUCHTER!) ook urine (NUCHTER) dient U bij uw eerste consult reeds mee te brengen. Feces (stoelgang) controle is ook een onderdeel en na een 3 tal weken zijn alle labo testen bekend en kan U de eerste baxter sessie inplannen. Een allergietest hoort ook bij de diagnose mogelijkheden. Door het volgen van deze kuur nemen levenslust en potentie toe. Fysiek verschijnt een jeugdig uiterlijk. Het bevordert de haargroei en werkt rimpelverzachtend. Uw algehele conditie verbetert.

Deze uitzonderlijke anti aging kuur is zeer energie verwekkend, dat slaap- en denkvermogen positief beïnvloedt. Met name de verkalking van de hersenvaten, ouderdomsdepressie en concentratiezwakte kunnen opvallend worden verbeterd. Ook werkt het effectief bij depressies en onlustgevoelens. Het regenereert de lichaamscellen die op voortschrijdende leeftijd juist zo langzaam herstellen.

Het werkt optimaal tegen ouderdomsverschijnselen, ook bij bepaalde aandoeningen van het centrale zenuwstelsel en hart- en bloedvaten. Ook worden de pre- en menopauzeverschijnselen bij vrouwen en de andropauze bij mannen positief beïnvloedt. U kan contact opnemen op onderstaande gegevens om uw eerste consult in te plannen.

Indicaties